Logopedie bij De Optimist

Iris van Dam en Afke Koopmans zijn als logopedisten aangesloten bij de praktijken van het Samenwerkingsverband Logopedie Huizen Blaricum. Iris en Afke hebben jarenlange ervaring als logopedist voor volwassenen en kinderen. 

Vanaf januari 2014 werken zij tevens vanuit Kindcentrum de Optimist; Iris op maandag, dinsdag en vrijdag en Afke op woensdag en donderdag. Daar bieden zij kinderen van 2-18 jaar professionele begeleiding. De ouders worden actief betrokken bij de behandeling. In hun aanpak laten Iris en Afke het kind, de leerkrachten en andere zorgverleners samenwerken – dat draagt bij aan een optimaal behandelresultaat.

"Wat te doen als uw kind dingen niet begrijpt of zich niet goed kan uiten? Als logopedisten onderzoeken en behandelen wij mogelijke problemen op het gebied van taalontwikkeling, spraakontwikkeling, stemproblemen en afwijkende mondgewoonten bij kinderen. Wij werken vanuit enthousiasme voor ons vak en met grote affiniteit voor kinderen. Wij willen kinderen, samen met hun ouders, in een veilige omgeving en op een speelse manier stimuleren in hun communicatieve ontwikkeling.”

Meer informatie via Afke Koopmans of Iris van Dam

Koers 39 - 41, Huizen

Route